EXCLUSINVE LIVING

Totaalinrichting Buyle verzorgt uw dak-, zolder- en vloerisolatie.

Dakisolatie

Het grootste verlies van warmte in uw huis gebeurt langs het dak.
Daarom is het zeker aan te raden uw dak te isoleren. Uw comfort verhoogt en de gemaakte kosten worden snel terugverdiend.
Aan een dakisolatie zijn geen extra onderhoudskosten verbonden.

Voor de isolatie van uw dak heeft u de keuze uit verschillende materialen. Alles hangt af van de dikte en het type materiaal. U moet ook rekening houden met uw huidige dakconstructie en of er al dan niet een winddicht onderdak aanwezig is.

Zolder- en vloerisolatie

U kiest het best voor een isolatie van uw zoldervloer wanneer u deze ruimte in de toekomst niet wenst te gebruiken als leefruimte. Op deze manier verkleint u de te verwarmen oppervlakte.

Vloerisolatie in uw woning is zeker geen overbodige luxe.
De isolatie kan op verschillende manieren worden aangebracht.
De prijs is afhankelijk van de methode die u gebruikt om de isolatie aan te brengen, maar over het algemeen is het plaatsen van vloerisolatie relatief goedkoop.
Ook is het interessant omwille van de fiscale voordelen en premies die u kunt ontvangen van de overheid. Dankzij deze premies kunt u een groot deel van uw investering terugverdienen.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.TOTAALINRICHTING BUYLE
Dennenhof 26 - 9080 Lochristi - België - LiggingGsm: 0476 777 701
info@totaalinrichting-buyle.be
BTW BE0859 877 284